Kajian banjir di kawasan tadahan Sungai Bentong menggunakan perisian HEC-HMS - 281475 Roni Fitri Hanafi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001