Kajian penyusupan tanah di Bentong, Pahang - 282298 Shamsul Tuah Ibrahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001