[Kertaskerja] Kaedah dan Pendekatan Perancangan Bersistem - 11168 Kaedah dan Pendekatan Perancangan Bersistem (1987 : UTM, Sekudai); Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Alam Bina. Jabatan Perancangan Bandar dan Wilayah (Sekudai: 13, 1987)
01