Pengalaman nilai - nilai murni di kalangan pelajar - pelajar tingkatan 4 di Sekolah Menengah Kebangsaan Kota Bharu dan Sekolah Menengah Kebangsaan Ismail Petra - 283346 Mohd. Hanafi Wawi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek {Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Awam)} - Universiti Teknologi Malaysia, 2001