Sistem bimbingan saudara baru UTM secara atas talian [microfilm] - Azizah Ab. Rashid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002