Penggunaa bahan penjerap dalam pengawalan sebatian organik mudah meruap (VOC) - 251170 Norazi Omar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004