Sistem penganugerahan anggota terbaik bulanan berasaskan web Syarikat Telekom Malaysia - 349997 Zarina Junet @ Abu Bakar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001