Sistem kawalan capaian groupware menggunakan skima perkongsian rahsia shamir - 376633 Azhar Ali (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001