Rancangan kuliah matapelajaran Amalan Ikhtisas & Aturcara 1976/77 - Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Alam Bina. Jabatan Ukur Bahan; Omar Munir (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 1976)
03