Sistem pembelajaran litar logik berasaskan web - 306406 Mohd. Asrol Wahid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001