Sintesis dan pencirian kompleks zink dan kobalt dengan ligan ketohidrazon - 254870 Nur Barizah Othaman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004