Pembangunan prototaip aplikasi sembang berkonsepkan VoIP - 351291 Renuka Devi Ramasamy (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001