Kelakuan tegangan dan kajian mikrostruktur bagi polymer bertetualang gentian kaca (GFRP) [microfilm] - Ching, Yik Woon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper(Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003