Penilaian terhadap pengurusan sistem penyampaian maklumat di asrama-asrama pelajar Universiti Teknologi Malaysia Skudai,Johor - 274378 Anis Zuhairi Zainol Abidin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1995)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi))-Universiti Teknologi Malaysia, 1995