Pengkalsinan dan pencirian ferum sulfida sebagai katod sel litium - 256462 Marina Abd. Aziz (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004