Sistem kawalan kualiti di Syarikat Funai Electric (Malaysia) Sdn Bhd - 312082 Mohd. Hairol Zainul (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001