Korelasi antara data ujian pemadatan dan had Atterberg [microfilm] - Khainoriyani Khalid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003