Sistem penempahan dan penjadualan bilik mesyuarat FSKSM, UTM Skudai - 367353 Norazlina Ibrahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001