Sistem kawalan kualiti jus mengkudu di MARDI - 319066 Noor Azezee Mohd Nasir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001