Beberapa kelas masalah keputusan dalam perumusan model pengaturcaraan linear; Teori polinomial ke atas medan dan penggunaannya dalam pembinaan kod polinomial BCH; Dos sinaran latarbelakang di Kulai; Sifat optik dan struktur saput SnO2 yang diperolehi daripada penukaran saput SnS; Sistem maklumat akademik pelajar (Fakulti Sains) / [mikrofilem] - Azfaizal R. Deni; Azizan Mohd. Zaimi; Azman Ishak; Aznora Aini Isnin; Benedict, Benjamin (Sekudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1996)
22