Pengucapan puisi Islam : [kertas kerja] - Seminar Sehari Pengucapan Puisi Islam (1990 : Kota Kinabalu); Dewan Bahasa dan Pustaka; Sabah. Majlis Ugama Islam (Kota Kinabalu : Dewan Bahasa dan Pustaka, 1990)
35