Kajian terhadap perletakan campuran penyewa di kompleks membeli-belah dan perbandingan ke atasnya : (kes kajian Komtar, Plaza Kotaraya, Plaza Angsana) [microfilm] - Helmy Iskandar Abu Bakar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002