Penyediaan SrO teraktif dan kajian kestabilan cypermetrin terhadap matrix yang disediakan - 264700 Normanshahrom Sudin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004