Kandungan kimia daripada lada lobang dan piper nigrum L. (lada putih) - Norsyariza Abd Aziz, 1982- (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004