Risiko yang ditanggung oleh kontraktor dalam pelaksanaan kontrak reka dan bina - 189980 Arif Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009