Penentuan unsur surihan dalam air semulajadi menggunakan plasma gandingan aruhan-spektrometer jisim (ICP-MS) - 265779 Mohd. Firdhaus Sabudin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004