Pengurusan keselamatan di tapak bina dari aspek penggunaan perancah - 267517 Kamarularifin Ismail; Mohd. Saidin Misnan; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda (Ukur Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009