Pembinaan model pendekatan aktif dan kesannya terhadap proses pengajaran dan pembelajaran matematik tambahan [compact disc] - Chu, Hong Heng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Tesis (Sarjana Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000