Pengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians (Anova) dan rekabentuk faktoran 2k /
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005
Autor principal: | |
---|---|
Formato: | |
Idioma: | may |
Publicado em: |
Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,
2005
|
Assuntos: |
_version_ | 1826399211187339264 |
---|---|
author | 271592 Harman Wahab |
author_facet | 271592 Harman Wahab |
author_sort | 271592 Harman Wahab |
collection | OCEAN |
description | Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005 |
first_indexed | 2024-03-04T23:15:56Z |
format | |
id | KOHA-OAI-TEST:215592 |
institution | Universiti Teknologi Malaysia - OCEAN |
language | may |
last_indexed | 2024-03-04T23:15:56Z |
publishDate | 2005 |
publisher | Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, |
record_format | dspace |
spelling | KOHA-OAI-TEST:2155922020-12-19T17:06:19ZPengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians (Anova) dan rekabentuk faktoran 2k / 271592 Harman Wahab Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,2005mayProject Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 200542FSLVoltammetryColoring matter in food |
spellingShingle | Voltammetry Coloring matter in food 271592 Harman Wahab Pengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians (Anova) dan rekabentuk faktoran 2k / |
title | Pengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians (Anova) dan rekabentuk faktoran 2k / |
title_full | Pengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians (Anova) dan rekabentuk faktoran 2k / |
title_fullStr | Pengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians (Anova) dan rekabentuk faktoran 2k / |
title_full_unstemmed | Pengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians (Anova) dan rekabentuk faktoran 2k / |
title_short | Pengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians (Anova) dan rekabentuk faktoran 2k / |
title_sort | pengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians anova dan rekabentuk faktoran 2k |
topic | Voltammetry Coloring matter in food |
work_keys_str_mv | AT 271592harmanwahab pengoptimumankaedahvoltammetribagianalisispewarnamakananmenggunakankaedahanalisisvariansanovadanrekabentukfaktoran2k |