Pengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians (Anova) dan rekabentuk faktoran 2k /

Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005

Detalhes bibliográficos
Autor principal: 271592 Harman Wahab
Formato:
Idioma:may
Publicado em: Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005
Assuntos:
_version_ 1826399211187339264
author 271592 Harman Wahab
author_facet 271592 Harman Wahab
author_sort 271592 Harman Wahab
collection OCEAN
description Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005
first_indexed 2024-03-04T23:15:56Z
format
id KOHA-OAI-TEST:215592
institution Universiti Teknologi Malaysia - OCEAN
language may
last_indexed 2024-03-04T23:15:56Z
publishDate 2005
publisher Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,
record_format dspace
spelling KOHA-OAI-TEST:2155922020-12-19T17:06:19ZPengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians (Anova) dan rekabentuk faktoran 2k / 271592 Harman Wahab Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,2005mayProject Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 200542FSLVoltammetryColoring matter in food
spellingShingle Voltammetry
Coloring matter in food
271592 Harman Wahab
Pengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians (Anova) dan rekabentuk faktoran 2k /
title Pengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians (Anova) dan rekabentuk faktoran 2k /
title_full Pengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians (Anova) dan rekabentuk faktoran 2k /
title_fullStr Pengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians (Anova) dan rekabentuk faktoran 2k /
title_full_unstemmed Pengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians (Anova) dan rekabentuk faktoran 2k /
title_short Pengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians (Anova) dan rekabentuk faktoran 2k /
title_sort pengoptimuman kaedah voltammetri bagi analisis pewarna makanan menggunakan kaedah analisis varians anova dan rekabentuk faktoran 2k
topic Voltammetry
Coloring matter in food
work_keys_str_mv AT 271592harmanwahab pengoptimumankaedahvoltammetribagianalisispewarnamakananmenggunakankaedahanalisisvariansanovadanrekabentukfaktoran2k