Penilaian terhadap konsep perumahan berdusun dan pelaksanaannya dalam pembangunan ppd Batu Bertangkup, Perlis - 312042 Mohd. Izani Mat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999