Faktor-faktor halangan komunikasi dalam organisasi:satu kajian kes di Pelaburan Johor Berhad - 504485 Rosli Abd. Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia))-Universiti Teknologi Malaysia, 2006