Sintesis bisfenol A menggunakan AL-MCM-41 sebagai mangkin tindak balas - 280665 Nur Baiti Bidin; Halimaton Hamdan, supervisor; Fakulti Sains (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005