Seminar Sejarah Dalam Pendidikan Peringkat Nasional, 11 Mei 1991, di Balai Seminar Dewan Bahasa dan Pustaka, Kuala Lumpur : [kertaskerja] - Seminar Sejarah Dalam Pendidikan Peringkat Nasional (1991 : Kuala Lumpur); Malaysia. Kementerian Pendidikan. Bahagian Pendidikan Guru (Kuala Lumpur : Bahagian Pendidikan Guru, Kementerian Pendidikan Malaysia, 1991)
33