Seminar Pemikiran Islam Peringkat Kebangsaan ke 3, 18 - 20 Disember 1990, Pusat Islam Malaysia, Kuala Lumpur : [kertas kerja] - Seminar Pemikiran Islam Peringkat Kebangsaan (ke 3 : 1990 : Kuala Lumpur); Malaysia. Jabatan Perdana Menteri. Bahagian Hal Ehwal Islam; Universiti Malaya. Akademi Islam
PSZJBL