Kesan tingkahlaku batuan terhadap sifat-sifat batu pasir - 254845 Khairusazwan Mohamed Hanapi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001