Pembaikan reka bentuk lorong belakang kepada 'laluan hijau' bagi meningkatkan fungsi ruang di kawasan perumahan teres :kajian kes: kawasan Majlis Perbandaran Johor Bahru Tengah dan Fasa 1, Bandar Puncak Alam - 385096 Irdayati Abdul Air (2003)
Project Paper (Sarjana Muda Perancang Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003