Penggunaan polimer bertetulang gentian dalam industri pembinaan - 281081 Mazlan Ab. Majid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003