Kajian perbezaan tahap keselesaan terma di antara penghuni rumah kos sederhana rendah jenis pangsa 4 tingkat (vertical housing) dan rumah kos sederhana rendah jenis teres (Horizontal Housing) di Bandar Baru Uda, Johor bahru, Johor Darul Ta'zim - 410493 Mohd. Azmi Abd. Sukor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Perancang bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003