Aturcara komputer merekabentuk sistem angkat gas aliran berterusan menggunakan korelasi duns dan ros - 292450 Roy, Perrie Paul Anin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001