Penyelesaian masalah penjadualan kakitangan Hospital Permai, Tampoi menggunakan kombinasi algoritma genetik dan taakulan berasaskan kekangan [microfilm] - Masmuliana Borhan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia,2002