Pembangunan komuniti berpagar di kawasan Majlis Perbandaran Pulau Pinang - 282876 Marlyana Azyyati Marzukhi; Ismail Omar, supervisor; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008