Pengawasan dan pengawalan pembinaan menggunakan Microsoft Project 2000 - 417005 Wan Mohd. Haizam Wan Azmi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002