Teknologi parit bawah tanah untuk sistem pembetungan/perpaipan - 378698 Chew, Wei Shin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002