Penilaian tahap penggunaan kawasan lapang di Taman Perumahan Dewan Bandaraya Kulai Kuala Lumpur (DBKL) : Kajian kes : Wangsa Maju (Skesyen 1), Taman Bukit Maluri dan Bandar Menjalara - 285033 Rennie Irina A/P Wanakam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Perancang bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001