Konkrit pofa dalam persekitaran lautan - 325606 Azlan Sharmadi Mohd. Nor; Mohd. Warid Hussin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002