Penempatan semula mangsa tsunami di kuala Muda Kedah - peranan agensi kerajan dan masalah perlaksanaannya - 284853 Md. Nordin Yahya; Ismail Omar, supervisor; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007