Sintesis dan aktiviti pemangkinan Mn(II) berpenyokong Si-MCM-41 - 287364 Mohd. Taib Ibrahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005