Kesan logam berat terhadap penghidratan simen - 267926 Ahmad Rijaluddin Ibrahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005