Penggunaan kayu dalam industri pembinaan perumahan : kes kajian : Taman Stutong Indah, Kuching, Sarawak [microfilm] - Jong, Kim Hon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004