Kajian aliran masuk dan penyusupan dalam sistem pembentungan di Taman Sri Pulai dan Taman Timor, Johor Bahru - 380326 Ho, Jenn Shing (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002